Väntar på posten.

Datum: 2010-09-02 Tidpunkt: 11:01:00 Skrivet i:
- Skolan | Kommentarer (0)
Idag är det KALLT ute. Men otroligt fint väder! 7 grader visade termometern i morse när vi åkte till dagis. Tro om vädergudarna har bestämt sig för att hoppa direkt till vintern för det var ju nyss sommarvärme känns det som. Snabbt har det gått iaf.

Nu väntar jag på att min nya skolbok ska dyka upp i postlådan så att jag kan börja plugga igen. Har haft paus i två veckor nu, en ofrivillig paus visserligen då studievägledaren var på semester så att jag inte kunde söka nya kurser. Väntar dessutom fortfarande på mina CSN-pengar som också skulle ha kommit för ungefär två veckor sedan. CSN i ett nötskal?.. Fast denna gången verkar det faktiskt vara Hermods fel (där jag läser på distans) då de inte har rapporterat betygen i tid.

Administration A blir det iaf nu i ca 2½ vecka framåt. Tre uppdrag och ett muntligt prov via webcam ska hinna göras på den tiden. Det där med webcam-prov är hemskt för övrigt, man är mer nervös inför webcam-grejen än inför själva provet, så därför glöms hälften och man svarar bara hälften så bra som man egentligen hade kunnat vid ett vanligt prov. Plus att min kära lärare är en riktig besserwisser. Nåväl, det kunde väl varit värre :) Med lite tur så får jag en annan lärare denna gången, med sån tur har jag nog inte med tanke på att jag fortsätter på handel/ekonomi-spåret.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback