Sept. 17

Datum: 2010-09-17 Tidpunkt: 21:05:45 Skrivet i:
- Inredning och pyssel | Kommentarer (0)
Vi var och tittade på tapeterna idag. Otroligt fina - med ett otroligt pris, haha. 625 kr/rulle och det skulle behövas tre stycken rullar för den väggen vi vill ha fondväggen på. Så jag vet inte om det är värt det med tanke på att vi inte vet hur länge vi bor kvar här innan det blir husköp. Får fundera på det. Tycker att det är värt det om man har hus och därav vet att tapeterna kommer sitta där ett antal år, men det kan ju lika gärna bli så att vi flyttar nästa år, man vet aldrig.

Nej, det var synd. Dessutom kom inte mattorna idag heller, nu är jag faktiskt lite småförbannad på Ellos. De skulle varit här i tisdags, sen stod det att de skulle komma idag. Men det blir väl på måndag... Suck.

Funderar på att sätta upp en Nicke Nyfiken bård och väggdekoration istället. Har tittat på dem förut men sen kärade jag ner mig i Sandbergstapeterna... Tror iaf att det blir gulligt med Nicke Nyfiken med, och Fabian älskar ju honom så det kan ju egentligen inte bli annat än bra :)Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback