Så var man ett år äldre och lite nyttigare.

Datum: 2010-09-13 Tidpunkt: 13:00:25 Skrivet i:
- Mat, hälsa och viktnedgång | Kommentarer (0)

Igår fyllde jag ju år och då blev det grillning med Irina, Tobbe och Alexander :) Till efterrätt snodde jag ett recept av Mari, hon gjorde nämligen denna efterrätten på kräftskivan vi hade och den var så supergod! Krossade digestivekex, vispad grädde blandad med kesella jordgubb/lime, och så hallon och blåbär över det. Sjukt gott och inte så farligt onyttigt heller.

På tal om onyttigt så har jag äntligen kommit igång med... vad man nu ska kalla det? Bantar inte direkt, har bara tagit bort allt socker (dricker bara vatten, inget godis osv) och dragit ner på portionerna (äta sig "inte hungrig" istället för mätt) och även dragit ner på kolhydraterna. Äter fortfarande ris, potatis och pasta men i mycket mindre mängder. Så alltså äter jag bara nyttigare, svälter inte mig själv precis.

Nu ska jag bara komma igång med motionen också. Det blir nog inget mer än långpromenader än så länge, men det är iaf mer än vad jag gör i nuläget. Sen får vi se om det blir mer efter det. Hade velat köpa en motionscykel eller liknande, men tyvärr finns det tusen andra saker före i prio-listan över vad som behöver köpas.

Hoppas såklart på att dessa små ändringar ska ge lite resultat när det gäller vikten, men att bli nyttigare och må bättre är huvudsaken just nu. Märker redan skillnad på den biten!Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback