Panik.

Datum: 2010-09-16 Tidpunkt: 21:23:06 Skrivet i:
- Skolan | Kommentarer (0)
Jag har lite panik just nu. Min studievägledare har nämligen (av misstag?) planerat in nästa kurs på dubbelt så snabb hastighet som heltid. En 50 poängs-kurs ska läsas på 2½ vecka för att det ska vara heltid, jag ska läsa min kurs på 8 dagar. Det är t o m mer än 200 %. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara det här, kikade nyss igenom de tre uppdragen jag ska hinna göra på de dagarna. Det var ingen rolig syn. Det är tre stycken med ca 15 frågor i varje, det brukar normalt sett vara runt fem stycken (omfattande frågor alltså). Så jag vet verkligen inte hur jag ska klara det här... Det är ju inte bara uppdragen heller, de tre på åtta dagar plus att jag ska hinna lära mig hela boken.

Det värsta är ju att jag blev klar med Administration A idag, så jag hade kunnat börja med den nya kursen imorgon om jag bara hade haft boken. Har beställt den idag, trodde ju att kursen skulle vara på 2½ vecka så jag hade ju inte en tanke på att beställa den tidigare. Så nu kommer jag vara hyperstressad hela helgen utan att kunna göra någonting. Må boken dyka upp på måndag och inte tisdag, annars vet jag inte vad jag gör...

Vi får väl se hur det här slutar...


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback