Onsdag, en snabbis på stan väntar.

Datum: 2010-09-15 Tidpunkt: 14:53:17 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (1)
Ska snart bege mig iväg och hämta lilleman på dagis. Igår tog vi en runda på stan efter dagishämtning och det blir nog lika idag. Glömde nämligen byta två bh:ar då, varav den ena var för liten och den andra för stor, haha. Hoppas på att lilleman är medgörlig och låter mig prova dem idag. Fast det är ju på Lindex de är köpta och där är så små provrum, på H&M har de ju ett stort och det är guld värt att kunna ta med sig vagnen in. Nåja, vi får se. Annars får jag bara byta till någon annan storlek som låter bra och hoppas på det bästa ;)

Köpte ett par nya jeansleggings igår då jag var i akut behov av det. Och det märktes faktiskt skillnad redan på vikten, eller iaf måtten :) Skönt att märka att ens vanliga storlek är för stor! Iaf så blev det en mumin-pyjamas åt lilleman också, när jag tog fram och tittade på den roffade han nämligen åt sig den och sa "min", haha. Sen vägrade han släppa den, det var knappt så jag fick betala den ;) Sen såg han så stolt ut när han fick hålla påsen med sin nya pyjamas :)

För övrigt så ska jag göra det muntliga provet i Administration A imorgon. Känns alltid skönt när ännu en kurs är klar, lite närmare slutet varje gång :) Måste beställa den nya boken idag också, börjar ju nästa kurs på måndag. Information och Layout A blir det då, också en 50 poängskurs som jag ska göra på två veckor.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning. Tror jag tar bussen 15.16 istället för 15.46 och hämtar honom en stund tidigare, det blir så himla sent annars när man ska ta en runda på stan. Vi hörs!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


Noretstar

Lycka till med provet!


Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback