Nya mattor på väg hem till oss

Datum: 2010-09-11 Tidpunkt: 13:53:57 Skrivet i:
- Inredning och pyssel | Kommentarer (0)

Imorgon fyller jag 21 år och jag fick pengar till en ny vardagsrumsmatta i present av mamma. Så igår beställde jag en beige ryamatta från Ellos (hade velat ha någon fin färg egentligen men till våra soffor blir beige bäst) och även en ny matta till Fabian. Kunde inte låta bli för de sålde ut en otroligt söt matta som jag suktat efter ett tag, för 300 kr istället för 599 kr. Fick nog bland de sista mattorna för idag var de nämligen slut! Ibland får man ha tur helt enkelt. Slängde med en Nicke Nyfiken-film för ynka 59 kr också.

Idag har jag möblerat om i Fabians rum för att få plats med den nya mattan (har ju redan en), och jag tror faktiskt att det blir mycket bättre såhär med mer golvyta att leka på. Fabian verkade också gilla det för han har hoppat runt och dansat där under tiden jag har fixat och donat :) haha. Ska bara hitta hammaren så att jag kan spika upp tavlorna igen fast på andra ställen. Sen ska nattlampan upp också men den väntar jag med tills vi fått upp nya sängen (ska bara köpa en ny spånskiva och madrass först), så att lampan hamnar mitt över den istället för mitt över spjälsängen, de är ju olika breda.

Nu längtar jag tills på tisdag då mattorna dyker upp. Hoppas att de är lika fina i verkligheten! Här kommer bilder på dem (de är klickbara). Fick googla på Fabians matta eftersom den var slut och man inte kunde få fram den längre på Ellos, hittade inte bilden där man ser hela som med ryamattan men jag visar så klart bilder på båda när vi fått dem :)

 Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback