Läkaren igår

Datum: 2010-09-08 Tidpunkt: 20:49:51 Skrivet i:
- Fabian | Kommentarer (0)
Igår var jag hos läkaren med Fabian. Vi har ju haft problem med att få honom att gå upp i vikt och har fått springa på viktkontroller på BVC stup i kvarten. Ett tag gick hans kurva neråt. Nu har den äntligen stabiliserat sig och börjat gå uppåt igen. Det finns ju 5 kurvor som är normala, en i mitten och två under respektive över. Fabian ligger under den understa så att säga. Men han mår jätte bra, han ser inte underviktig ut på något vis utan han är bara smal. Så läkaren sa igår att han faktiskt inte beskymrar sig särskilt mycket och det känns jätte skönt. Vi ska fortsätta kolla vikten på BVC dock men inte lika ofta. Bara så att det inte börjar gå neråt igen. Skulle det göra det måste vi göra om alla prover igen, som inte visade något onormalt sist. Personligen tror jag bara att han har hög matsmältning, hans kusiner är nämligen precis likadana. Äter mycket men går ändå inte upp särskilt mycket i vikt.

Hur som helst så fick han ett Bamse-klistermärke av läkaren trots att det inte blev några prover idag, han ville inte att Fabian skulle tro att han bara får det när han blir stucken. Han är gullig vår läkare :) Och sen medan vi väntade på bussen så köpte jag en dricka och en ask PimPim åt Fabian för att han varit så duktig och att han skulle känna att det var en positiv grej att vara hos läkaren (han blir nämligen ledsen varje gång de tar på Emla-salva ifall att det skulle behövas prover, han minns ju vad det innebär).

Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback