Fredagsmys

Datum: 2010-09-17 Tidpunkt: 09:36:18 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Idag är Fabian ledig från dagis, jag kan ju ändå inte göra något i skolväg. Så vi myser för fullt istället, under varsin filt för tillfället för det är iskallt i lägenheten idag! Det är inte kallare ute än igår och lika många fönster var öppna, så det är ju lite underligt. Nu är fönsterna stängda iaf så får vi hoppas på att det blir varmare snart :) I vår gamla lägenhet fick vi ju ha alla fönster öppna dygnet runt, året om. Ja, även mitt i vintern då det var -30 grader. Värmeledningarna gick nämligen precis under huset så det var hur varmt som helst hela tiden. Så nu känns det väldigt konstigt att ha dem stängda, det har inte hänt sedan april 2008 då vi flyttade in i gamla lägenheten :)

Idag kommer nya mattorna på posten. De skulle ju egentligen dykt upp i tisdags men blev försenade. Men nu så äntligen :) HOPPAS att ryamattan passar bra i vardagsrummet, Fabians matta tvivlar jag inte på att den kommer passa. På tal om Fabians rum så har jag lite planer för det :) Hoppas på att de blir av! Skriver om det strax.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback