Det går bra nu

Datum: 2010-09-25 Tidpunkt: 00:35:37 Skrivet i:
- Mat, hälsa och viktnedgång | Kommentarer (0)
Här har vi sjukstuga. Eller ja, det är väl i princip bara jag som är sjuk fortfarande. Men även Fabian och Alex har varit krassliga. Jag hoppas på att vara lite piggare imorgon och så att vi kan åka och köpa färg och möjligtvis en spånskiva till växasängen. Vill så gärna bli klar med den nu. Fabian blev nämligen förtjust i Alexanders nya säng så jag tror att han kommer bli jätte glad när han väl får sin :)

För övrigt så går det här med att vara nyttig faktiskt bra. Dock så har det såklart inte gått lika bra nu under tiden vi varit dåliga, det blev tom Sibylla-mat igår för att ingen av oss orkade göra någon mat. Fy skäms! Men men, det är bara att ta nya tag igen. Har iaf lyckats hålla mig ifrån paketet med chokladbollar som står i skafferiet (som är köpta till Fabian eftersom de är mjölkfria). Vanligtvis är det jag som äter upp större delen av de där paketen :) Är faktiskt förvånad över hur enkelt det är att stå emot nu, även om jag är sugen så låter jag bli. Det har jag inte kunnat förut. Tummen upp för det! Märker att jag tappat en del i vikt, eller iaf "förlorat" en del centimeter i omfång :) Känns otroligt skönt, och jag blir spänd på att se hur mycket jag faktiskt kommer gå ner tillslut :)

Nej nu är klockan alldeles för mycket egentligen. Men jag sov alldeles för länge idag också. Behövde inte gå upp i morse för Alex tog Fabian och körde honom till dagis. Så jag vaknade inte förrän kl 12 (!!). Inte bra, men det var nog välbehövligt. Nu ska jag iaf glo på ett avsnitt av One tree hill och förhoppningsvis somna till det.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback