Söndag

Datum: 2010-10-17 Tidpunkt: 12:13:39 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)

Lilleman har fått feber idag, dock bara 38° sist jag kollade så jag hoppas att det inte blir mer än så. Men han har ju prickat in det bra iaf, dagis är ju stängt imorgon. Och man får ju vara tacksam för att det faktiskt är väldigt sällan han är sjuk.

Just nu ligger han iaf på soffan och tittar på Nicke Nyfiken. Tror han ska få en alvedon trots att febern inte är jätte hög, så att han kanske kan varva ner och sova en stund. Han ligger nämligen och vrider och vänder på sig och gnyr, så han har säkert ont i kroppen av febern. Lilla plutten ♥

Jag har iaf fått lite gjort idag än så länge. Hade tvätt-tid imorse så jag tvättade handdukar och Alexs arbetskläder, sen bokade jag tvättstugan till ikväll också. Så får se om jag orkar tvätta mer då eller inte :) Sen har jag iaf dammsugit hela lägenheten och öppnat alla fönster för att få in lite frisk luft, så skönt! Tror jag ska försöka tvätta golven och städa toaletten också. Men får se vad jag hinner, måste ju passa på att plugga när Fabian sover.

Haha ja, då vet ni vilken rolig dag jag har :) Städning, plugg och sjuk lilleman... kan det bli bättre...? Haha. Nåja, det kunde varit värre. Alex är iaf hos en vän och när han kommer hem ska vi göra hamburgare och pommes till middag :)Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback