Pustar ut...

Datum: 2010-10-26 Tidpunkt: 14:05:30 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Jag har ju skrivit om att jag har haft svårt att lyckas boka en tid inom sjukvården tidigare, och idag var det "äntligen" dags att bege sig dit. Så det har varit en dag fylld av sjukhusbesök med en storhandling emellan. Tur att man bor nära sjukhuset iaf annars hade det varit drygt.

Det hela handlade om att jag har känt en knöl i ena bröstet ett bra tag nu men har varit för feg för att kolla upp den. På senaste tiden har den dock blivit större och gjort ont så då fick jag äntligen tummarna loss. Idag har de kollat upp den med ultraljud (eftersom jag är "för ung" för mammografi, det syns sämre när man är "tätare" i brösten) och som tur är så verkar det bara vara fett och bindväv som bildat en knöl. Men läkaren jag träffade senare sa att eftersom både jag och han känner den så gör de en biopsi (sticker med nål och tar cellprov) ändå, bara för att vara på säkra sidan. Så om 2-3 veckor ska jag få ett definitivt svar men läkaren sa att jag kunde vara lugn.

Just nu sover Fabian så jag ska bara slappna av i soffan en stund, det behövs efter flera veckors oro och en dag på sjukhuset... När de gjorde ultraljudsundersökningen och läkaren var helt tyst när han hittade knölen var jag övertygad om att han skulle säga att jag hade cancer och bara hade någon månad kvar att leva, haha. Att man alltid ska föreställa sig det värsta... Nu känns det skönt dock, lugnet riktigt sprider sig i kroppen. Så soffan nästa :)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback