Onsdag

Datum: 2010-10-13 Tidpunkt: 14:40:55 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Att försöka ringa diverse ställen inom den offentliga sektorn är fasiken helt omöjligt ibland. Har problem med både sjukvården och studievägledaren just nu. Suck suck suck. Ska det behöva ta 4 dagar bara för att lyckas BOKA ett läkarbesök? Imorgon ska hon iaf ringa upp mig (receptionisten fick lämna lapp på hennes bord) och sen får vi väl se när jag faktiskt får en tid också...

Orkar inte skriva så mycket om skolan här nu, det räcker med att säga att jag är STRESSAD. Men jag börjar iaf bli klar med första uppdraget nu.

Min stackars älskade lillplutt var så trött i morse. Väckte honom strax efter 6 och gjorde honom i ordning, men idag ville han INTE till dagis. Han åker ju med Alex nu när jag inte mår så bra så därför blir det så tidigt. Får hoppas att det blir bättre snart så att vi kan börja åka vid 9 igen. Även om det är skönt för mig att slippa åka iväg så är det betydligt bättre än att han ska behöva bli ledsen och inte vilja iväg till dagis.

Nej nu måste jag sätta fart med pluggandet. Kommer bli en stor lättnad när jag är klar med iaf det första uppdraget... Resten ska bli klart inom en vecka...

Skriver snart igen. Förhoppningsvis ett lite mer positivt inlägg :)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback