Måndag

Datum: 2010-10-11 Tidpunkt: 10:34:59 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Fabian fick åka till dagis när Alex åkte till jobbet idag, strax innan 7. Jag mår nämligen inte alls bra, mår illa, är yr och har en huvudvärk från helvetet som bara ger med sig över natten med Ipren (tur det iaf). Det borde inte vara någon magsjuka dock för då borde jag ju ha satt igång att spy redan (ursäkta) då jag mått illa i flera dagar nu.

Nåväl. Nu ska jag snart ta mig i kragen och ringa Vårdcentralen om något helt annat än illamående... Det skrämmer mig att faktiskt ta tag i det här men samtidigt känner jag mig till 90 % säker på att det inte är något allvarligt, men tankarna finns ju där ändå. De har tidsbokning fram tills klockan 12 iaf, men de har ju något himla återuppringningssystem så jag vet inte när jag faktiskt får prata med någon. Hoppas att jag får en tid snart i vilket fall, så jag får veta svaret snabbt.

Men för att gå från negativt till positivt så kan jag berätta att min mamma och mina småsystrar kommer upp till Mora och hälsar på den 29:e :) Mindre än 3 veckor kvar nu alltså. Längtar riktigt mycket tills dess, ska bli mysigt att ha dem här några dagar :) Även om det inte är lång tid (de stannar bara fre-tis) så ska det bli jätte roligt och vi får försöka få ut så mycket som möjligt av tiden tillsammans. Tror att Fabian kommer tycka det är jätte roligt att ha dem här också, han minns nog inte sist min mamma var här (i februari) och absolut inte sist mina småsystrar var här vilket var sommaren han fyllde 1 år.

Nej, nu ska jag ringa det där j*kla samtalet och se om jag hittar någon rolig film att se på. Har redan avverkat ett avsnitt av Gossip Girl, ett av Grey's Anatomy och en film denna morgon/förmiddag... Om jag orkar hämta sladden till mobilen ska jag visa er hur det ser ut i Fabians rum nu lite senare :)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback