Home

Datum: 2010-10-24 Tidpunkt: 19:59:59 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Nu är vi hemma igen. Det blev älgskav till middag idag vilket var hur gott som helst, sen fick barnen glass/tårta och det tyckte Fabian var hur gott som helst ;) När glassen kom fram viskade han "wooow" flera gånger, haha.

På tal om det så kommer det så himla många nya ord nu så jag vet inte om jag ska fortsätta på ordlistan, det börjar bli jobbigt mycket att hålla reda på... haha. Bara idag har det kommit tre nya ord:

- Bo-bo = Mormor
- Kikik = Wiking (en av kusinerna)
- Kladdi = Kladdig

Och så sa han "borta" helt rätt, förut har han sagt "titta" till det. Han är sen med talet men nu börjar det verkligen sätta fart. Många nya meningar och ännu fler ord kommer hela tiden.

Nu ligger jag och Fabian i varsin hörna av soffan och varvar ner lite grann. Han framför Nicke Nyfiken och jag med datorn i knät, haha :) Men alldeles strax är det dax för sängen för pluttens del. Får se om det blir krångel eller inte. Sen han bytte till växasäng har det verkligen varit från dag till dag med hur bra det går att lägga honom. När han hade spjälsängen så la vi bara ner honom och så somnade han på 5-10 minuter. Nu är det ju lite mer komplicerat än så med tanke på att han kan ta sig ur sängen själv ;) Ibland går det bra och ibland går det mindre bra helt enkelt... Men det ger väl med sig med tiden antar jag, förhoppningsvis ganska snart :P

Nej, om man skulle leta upp någon rolig film att se ikväll kanske? Imorgon är jag ledig trots att Fabian ska till dagis, men den tiden ska spenderas med att sortera och städa. Måste få undan en del grejer innan fredag då det ska få plats med en 120-madrass i vardagsrummet och en extrasäng i sovrummet. Och när vi ändå håller på ska vi se till att få undan i klädkammaren är det tänkt. Det mesta ska nog ner i förrådet. Sen ska även spjälsängen och Fabians "gamla" vagn ner i förrådet också. Ska bli skönt när det är klart :)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback