10 10 28

Datum: 2010-10-28 Tidpunkt: 09:20:32 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Igår sorterades det i klädkammaren, vilket var välbehövligt. Mycket som bara ställts in där när vi flyttade in och sen har det helt enkelt fått stanna. Men nu åkte det mesta ner i förrådet vilket innebar att vi nu fick plats med frysen där inne, så Fabian slipper ha den på sitt rum. För ja, den har ju fått stå där tillfälligt. För att det varken fanns plats eller el i klädkammaren, men nu är det fixat :)

Just nu ligger jag bara på sängen och tar det lugnt. Alex har nyss åkt iväg med Fabian till dagis och ska till Särna över dagen, för att byta till vinterdäck då vi har våra sådana där uppe. Ska iaf äta lite frukost alldeles strax och sen blir det att sätta fart med städning och sortering igen. Ska sätta upp gardiner som vi lyckades leta fram i klädkammaren igår i sovrummet, men innan dess ska de strykas. Ska ta ner köksgardinerna och stryka dem också då de har blivit aningens skrynkliga och dragna hit och dit (hmm undrar vem som kan ligga bakom det...).

Måste ner och boka en tvätt-tid också, tvättkorgen har svämmat över och sängkläder behöver tvättas. Så det får bli antingen ikväll eller imorgon på dagen. Sen kommer mamma, Molly och Linn kl 15.30 imorgon :) Som vi har längtat i över en månad sedan det blev bestämt :) Dags att berätta för Fabian att de kommer också, har bara nämt det i förbifarten förut då han ju inte förstår vad 3, 2 eller 1 vecka är.

Han hade förresten dagisfotografering igår. Det hade gått superbra sa de :) Han hade tyckt det var jätte kul och skrattat åt fotografen :) Så hoppas på riktigt fina bilder nu!

Nej, frukost nästa och sen sätta fart. Lär duscha också ifall Alex inte skulle hinna hem i tid för att hämta Fabian på dagis så att jag får göra det istället. Höres och synes!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback