Liten blir stor.

Datum: 2010-11-17 Tidpunkt: 10:11:50 Skrivet i: - Fabian | Kommentarer (0)
Ibland är det svårt att förstå att den här killen...... har varit såhär liten. För ungefär 2 år och 4 månader sedan.

November

Datum: 2010-11-05 Tidpunkt: 15:18:57 Skrivet i: - Vardagen | Kommentarer (0)
Ja, tänk att det är november redan. Mindre än två månader kvar till jul. Just nu längtar jag faktiskt efter julmyset, att sätta upp julgardiner, adventsljusstakar och baka pepparkakor och lussekatter. Det blir en helt annan känsla med julen när man har barn faktiskt :)

Det är mycket som händer här just nu. Alex har just blivit antagen till en el-utbildning i Borlänge vilket innebär att han kommer vara borta från 07-18 om vardagarna. Det i sin tur innebär att jag borde få tummen ur arslet och ta det där körkortet någon gång. Får hoppas att jag kan få lite tid över till att plugga teori och gå på körlektioner snart, men det är svårt som det ser ut just nu faktiskt. Delvis för att det blev en massa krångel nu när jag skulle byta kurser för resten av terminen, och därför får jag läsa Administration B på 8 veckor istället för de 10 veckorna man egentligen ska ha på sig. Snabbare än heltid alltså, för ovanlighetens skull. Hoppas på att det är en ganska enkel kurs i alla fall så att det löser sig ändå.

På tal om något annat så var ju Mamma ("bobo" enligt Fabian), Linn och Molly här från fredag förra veckan tills i tisdags. Vi hade det jätte mysigt och roligt men tiden bara försvann och helt plötsligt var det dags för dem att åka hem igen. Men, det verkar som att det blir en snabbvisit till Lund om 3 veckor. Alex ska nämligen ner till Svenljunga då på 30-års fest, så då passar vi nog på att följa med neråt. Mer om det senare när det är bestämt :)

Och just det! På torsdag nästa vecka ska vi på vårt första föräldrarmöte :) Det ska bli riktigt roligt och intressant faktiskt. Men de ska prata om flytten (de ska flytta till ett nybyggt dagis, mycket större) och den ser jag verkligen inte fram emot. Inte bara för att det nya dagiset ligger längre bort utan även för att jag tycker så mycket om det lilla dagiset han går på nu. Där är så lugnt och skönt, bara två avdelningar nu, och både barnen och personalen är hur mysiga som helst! Det blir ju förhoppningsvis samma grupp han hamnar med på nya dagiset, men det kommer ju inte vara samma lugna "alla känner alla" känsla där. Nåja, vi får se hur det blir med det. Det blir nog bra tillslut ändå bara han får ha samma människor omkring sig, för han trivs så bra med dem!

Nej, nu ska jag försöka slappna av och njuta av helgen innan kursen förhoppningsvis hoppar igång på måndag eller tisdag. Idag blir det tacos (med kyckling) till middag och Idol ikväll såklart :) Fredagsmys! ♥ Men först lite bilder från helgen och framförallt Halloween :)

Och så på Lekkompaniet :)Muffinsen vi gjorde till Halloween...