Vi lever, jag lovar. Det är bara bloggen som ligger i koma.

Datum: 2010-05-02 Tidpunkt: 08:19:40 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Godmorgon!

Idag sov Fabian, hör och häpna, till 7.30! De senaste veckorna har han nämligen tyckt att morgon - det är vid 5 på morgonen. Häromdagen var det t o m klockan 4. I min värld så är det inte ens morgon utan snarare natt, haha. MÅSTE införskaffa en mörkläggningsgardin.

Det händer just nu mycket i mitt och mina nära och käras liv, och det är saker som jag tyvärr inte kan skriva om här på bloggen - även om jag hade velat för att få skriva av mig. Detta gör dock att inspirationen till bloggen blir ännu mindre än tidigare. Men jag ska försöka få till en ny design snart, för då vet jag att jag hade tyckt det var mycket roligare att klicka mig in här och uppdatera oftare.

I övrigt så rullar skolan på i sin vanliga snabbspolningsfart. Det är nu inte långt kvar på utbildningen jag går, endast 3 kurser. Praktisk marknadsföring, Rättskunskap och Personlig Försäljning. Den 9:e juni slutar vi. Tänk att JUNI bara är en månad bort redan. Men inte blir det ledighet då inte, utan den 14:e påbörjar jag studier igen, fast på distans denna gången och i ett betydligt lugnare tempo. Så ja, egentligen skulle man väl kunna räkna det som semester när man jämför med denna utbildning, haha. Men samtidigt så vill jag inte att den ska sluta pga alla helt underbara människor i klassen! ♥ Det kommer bli så otroligt tomt att inte träffa dem allihop 2 gånger i veckan. Visserligen så kommer de flesta av oss fortsätta umgås på fritiden, men ändå.

Nu ska jag och Fabian gå och äta frukost och sen ska vi nog gå ut och leka i det fina vädret. Ska försöka lägga upp bilder från Valborg senare idag :-)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback