Kan man få möblera om Sverige lite?

Datum: 2010-05-30 Tidpunkt: 19:45:22 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)

Idag provar vi att lägga Fabian i sitt eget rum för första gången! Nu har vi ändå bott här i 2 månader så det känns ganska lagom att testa iaf, funkar det så funkar det och funkar det inte så är det bara att flytta tillbaka sängen igen :) Än har han inte somnat så vi får väl se vad som händer och fötter.

I eftermiddags var vi och lekte på Lekkompaniet med Irina, Tobbe och Alexander. Åkte rutchkana en sisådär femtio gånger och hoppade studsmatta. Snacka om att man blev svettig! Tur att vi åt på McDonalds efteråt så man fick tillbaka sina älskade kalorier ;)

Imorgon är det dags att börja på det allra sista grupparbetet och lämna in en komplettering av ett annat. Det sistnämnda gjorde vi iaf förra veckan så det är klart för inlämning. I denna sista kursen har vi ett prov på en hel
bok, grupparbetet som jag nämnde (tydligt väldigt stort) och två andra inlämningsuppgifter. Blä! Just nu kan jag inte annat än längta tills det är över! Och det är det om bara en och en halv vecka. Tänk vad tiden går snabbt...

Igår flyttade Petra hem till Jönköping också. Vill inte ens tänka på hur tomt det kommer kännas utan henne i skolan imorgon :/ ♥ Tillräckligt tomt känns det att veta att hon inte bor några hus bort längre. Nej usch och blä för sånt här. Varför kan inte alla vara samlade på ett ställe? Kan man få möblera om Sverige lite?

Nu ska jag lägga mig och se på någon film tror jag, bara lilleman somnar. Ses o hörs.Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback