Kan man få möblera om Sverige lite?

Datum: 2010-05-30 Tidpunkt: 19:45:22 Skrivet i: - Vardagen | Kommentarer (0)

Idag provar vi att lägga Fabian i sitt eget rum för första gången! Nu har vi ändå bott här i 2 månader så det känns ganska lagom att testa iaf, funkar det så funkar det och funkar det inte så är det bara att flytta tillbaka sängen igen :) Än har han inte somnat så vi får väl se vad som händer och fötter.

I eftermiddags var vi och lekte på Lekkompaniet med Irina, Tobbe och Alexander. Åkte rutchkana en sisådär femtio gånger och hoppade studsmatta. Snacka om att man blev svettig! Tur att vi åt på McDonalds efteråt så man fick tillbaka sina älskade kalorier ;)

Imorgon är det dags att börja på det allra sista grupparbetet och lämna in en komplettering av ett annat. Det sistnämnda gjorde vi iaf förra veckan så det är klart för inlämning. I denna sista kursen har vi ett prov på en hel
bok, grupparbetet som jag nämnde (tydligt väldigt stort) och två andra inlämningsuppgifter. Blä! Just nu kan jag inte annat än längta tills det är över! Och det är det om bara en och en halv vecka. Tänk vad tiden går snabbt...

Igår flyttade Petra hem till Jönköping också. Vill inte ens tänka på hur tomt det kommer kännas utan henne i skolan imorgon :/ ♥ Tillräckligt tomt känns det att veta att hon inte bor några hus bort längre. Nej usch och blä för sånt här. Varför kan inte alla vara samlade på ett ställe? Kan man få möblera om Sverige lite?

Nu ska jag lägga mig och se på någon film tror jag, bara lilleman somnar. Ses o hörs.


3 veckor kvar

Datum: 2010-05-19 Tidpunkt: 23:24:37 Skrivet i: - Vardagen | Kommentarer (0)
Nu är det bara 3 veckor kvar på min utbildning - så snart kommer nog bloggen igång igen! Just nu finns verkligen inte tiden.

Allt är bra med oss iaf. Vi har varit en vända till Sthlm i helgen som gick, Fabian och jag. Det var jätte mysigt! Synd bara att tiden går i 190 när man bara åker över några dagar. Men vi hann mysa en hel del, min mamma och moster med familj och vi :-)

På lördag blir det klassfest. Ska bli otroligt roligt! Något som dock är mindre roligt är att Petra flyttar till Jönköping helgen efter... vad vi kommer sakna dig! ♥

Skolan slutar iaf den 9:e juni och sen börjar jag den 14:e igen. Vad är paus för något? Haha! Men en vanlig heltidskurs på distans kommer nog kännas som semester i jämförelse! Så fort skolan är slut ska jag sluta med allt socker och börja röra på mig mer också.

Jag både längtar och inte tills utbildningen är slut. Det har varit en otrolig upplevelse måste jag säga. Och alla dessa underbara människor! Vad hade vi gjort utan varandra? Det har varit både hemskt tufft och underbart roligt. Men som Susanne sa häromdagen - jag vill ha mitt liv tillbaka! All fritid går i princip till skolarbete, en lugn stund kan man bara glömma. Så det ska bli skönt att få sitt liv tillbaka, en erfarenhet och massor med underbara vänner rikare. Men det kommer också bli otroligt tomt att inte träffas varje vecka, bara tanken på det ger en lite ångest om man ska vara helt ärlig.

Nej mina vänner, nu ska jag gå och lägga mig. Ensam. Alex har nämligen fått ett nattjobb. Och så ska man upp vid 6-tiden som vanligt, lilleman tycker att det är en alldeles lagom tid att gå upp :-)


Från helgen i Sthlm. Underbart sommarväder!

Vi lever, jag lovar. Det är bara bloggen som ligger i koma.

Datum: 2010-05-02 Tidpunkt: 08:19:40 Skrivet i: - Vardagen | Kommentarer (0)
Godmorgon!

Idag sov Fabian, hör och häpna, till 7.30! De senaste veckorna har han nämligen tyckt att morgon - det är vid 5 på morgonen. Häromdagen var det t o m klockan 4. I min värld så är det inte ens morgon utan snarare natt, haha. MÅSTE införskaffa en mörkläggningsgardin.

Det händer just nu mycket i mitt och mina nära och käras liv, och det är saker som jag tyvärr inte kan skriva om här på bloggen - även om jag hade velat för att få skriva av mig. Detta gör dock att inspirationen till bloggen blir ännu mindre än tidigare. Men jag ska försöka få till en ny design snart, för då vet jag att jag hade tyckt det var mycket roligare att klicka mig in här och uppdatera oftare.

I övrigt så rullar skolan på i sin vanliga snabbspolningsfart. Det är nu inte långt kvar på utbildningen jag går, endast 3 kurser. Praktisk marknadsföring, Rättskunskap och Personlig Försäljning. Den 9:e juni slutar vi. Tänk att JUNI bara är en månad bort redan. Men inte blir det ledighet då inte, utan den 14:e påbörjar jag studier igen, fast på distans denna gången och i ett betydligt lugnare tempo. Så ja, egentligen skulle man väl kunna räkna det som semester när man jämför med denna utbildning, haha. Men samtidigt så vill jag inte att den ska sluta pga alla helt underbara människor i klassen! ♥ Det kommer bli så otroligt tomt att inte träffa dem allihop 2 gånger i veckan. Visserligen så kommer de flesta av oss fortsätta umgås på fritiden, men ändå.

Nu ska jag och Fabian gå och äta frukost och sen ska vi nog gå ut och leka i det fina vädret. Ska försöka lägga upp bilder från Valborg senare idag :-)