Söndag

Datum: 2010-06-06 Tidpunkt: 14:35:13 Skrivet i:
- Skolan | Kommentarer (0)

 
Fabian ser på Chuggington.

Idag vaknade lilleman 5.30, en helt vanlig dags att gå upp-tid enligt Fabian. Jag fick dock sova till 9, vilket var otroligt skönt. Sen soffmyste vi tills det var dags för Fabian att sova middag, och under tiden han gjorde det så passade jag på att plugga till provet på onsdag. Har avverkat 4 kapitel av 13, usch! Är ute lite sent denna gången, men varken energin eller lusten finns där just nu. Speciellt eftersom att läraren tidigare har sagt att denna sista kursen skulle bli jätte rolig och inte så tuff - istället är det både den tråkigaste (och då menar jag otroligt tråkig) och tuffaste kursen av alla. Tack för den... precis vad vi behövde.

När Fabian vaknade fick han iaf pannkakor till lunch och efter det har vi inte gjort särskilt mycket. Ska ut i det fina vädret och leka på lekplatsen lite senare iaf :)

Imorgon blir det att åka till skolan och göra klart det sista på grupparbetet, och sen förhoppningsvis hinna plugga lite på provet där också innan Fabian ska hämtas. Sen blir det att plugga hela kvällen och likaså på tisdag. Och på onsdag är det ÖVER! Med blandade känslor visserligen, men efter den här kursen så kommer det nog bli mest skönt. Sen börjar jag visserligen plugga på distans den 14:e igen, men det blir nog betydligt lugnare...Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback