Midsommarfirande i Särna.

Datum: 2010-06-24 Tidpunkt: 07:35:57 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Läppen har läkt förvånansvärt snabbt och bra. Den hade gått ihop redan för någon dag sedan. Nu är det förstås fördjupningar kvar och "sårskorpor" men det ser jätte mycket bättre ut. Så skönt att det har gått så snabbt. Redan i förrgår fick han börja äta mat i bitar istället för flytande och det gick jätte bra. Igår var han på dagis och där hade allt gått som vanligt sa de, med mat och allt. Det enda jag sa att de inte fick ge honom var hårda saker såsom knäckebröd.

Idag ska vi åka till Särna för att fira midsommar med Fabians farmor och två av hans kusiner. De två sistnämnda ska följa med oss upp :) Innan dess ska det tvättas, packas, handlas och så ska vi hämta Fabians sommarkläder från förra året som är kvar på Klockarhagen. Jag ska också försöka hinna med en runda ner på stan. Funderar på att ta den direkt efter att jag har lämnat honom, men eftersom hans dagis ligger så nära stan så kommer jag få strosa runt en timme innan affärerna öppnar isf. Men kanske hellre det än att åka ner, åka upp och sen åka ner och upp igen. Vissa dagar vill man ha körkort mer än andra...

Nej, nu ska jag ta itu med grötkladdmonstret som sitter bredvid mig och menar att han har ätit upp när hälften av gröten är på bordet, armarna, ansiktet och håret :) Och tröjan, inte att förglömma.

Ha en bra midsommar! Jag återkommer efter helgen :)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback