Det är ÖVER!

Datum: 2010-06-10 Tidpunkt: 12:50:20 Skrivet i:
- Skolan | Kommentarer (0)

Igår började vi att fika kladdkakemuffins med grädde och hallon, sen fick vi göra det allra sista provet, sen fick vi veta några betyg och fylla i X antal papper, och sen åkte vi till MoraParken och hade avslutningslunch där även rektorn var med. Det var jätte god mat, köttfärslimpa med potatismos och en laxgryta med pasta. Sen var det hela över, och jag kan verkligen inte förstå det! Det känns som att man ska dit på tisdag igen och få en ny omgång panik på allt som ska hinnas med.

Idag har jag dock faktiskt varit en snabb sväng i skolan, var och kompletterade en uppgift så för ungefär en timme sedan var jag helt klar. Betyget väntas komma nästa vecka och jag måste säga att jag är jätte nöjd med tanke på hur otroligt tuff denna utbildning har varit. Har fått två MVG vad jag vet, och resten på gränsen till MVG. Vilket ju är otroligt surt visserligen, för läraren använder en betygsskala där 90% är MVG, och jag har legat på 88-89% på alla andra kurser förutom en där jag fick ett vanligt VG (kursen vi hade då vi flyttade och jag knappt hann plugga något). Men ja, jag är nöjd ändå :)

Både vår lärare och rektorn sa att vi skulle vara stolta över oss själv för att vi har klarat denna utbildningen, då det inte är många som hade gjort det. Och jag är verkligen stolt! Klarar man detta klarar man det mesta skulle jag vilja påstå. Vi har nog alla varit på gränsen att bli knäckta konstant i ett halvår, men vi klarade det!

Nu ska jag njuta av några få dagars ledighet innan jag sätter igång med två nya kurser på måndag. Vet dock att det kommer bli 3 uppgifter på varje kurs, så sammanlagt 6 stycken och sen 2 stycken prov i slutet av kurserna (20 aug). Tänkte försöka bli klar med uppgifterna så snabbt det bara går så att jag kan vara ledig så mycket som möjligt i sommar och ha tid att bli klar med körkortet. För ja, jag SKA se till att ta körkort i sommar. Funderar på att belöna mig själv med tatueringen jag vill ha om jag klarar det :)

I vilket fall, nu tror jag nog att bloggen ska kunna komma igång igen. Nu kanske jag har tid att fixa en ny design också som jag velat ha i ett halvår, haha. Ska ge det ett försök iaf :)Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback