Semester i sikte...

Datum: 2010-07-05 Tidpunkt: 13:55:07 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Hej på er! Här rullar livet på som vanligt! Jag pluggar, Alex jobbar natt och Fabian går på dagis. MEN, detta är sista veckan för oss allihop! För på tisdag nästa vecka åker vi nämligen till Skåne och stannar i två veckor. Fabian ska få vara hemma från dagis i fyra veckor från och med då och jag får vara ledig i åtminstone tre veckor :) Så skönt! Och välbehövligt.

Men för att kunna det måste jag denna vecka bli klar med de uppdragen som egentligen inte ska vara klara förrän om en månad. Så det är fullt upp just nu vilket visserligen inte är så ovanligt, haha. Men det som är extremt skönt är att det räcker med att jag sitter på dagarna då Fabian är på dagis, jag behöver inte sitta hela kvällarna längre och det är helt underbart att faktiskt få slappna av då. Kroppen börjar äntligen återställa sig efter helvetesutbildningen ;) Det är först nu jag kan lägga mig och se en film på kvällarna och faktiskt kunna slappna av under hela och inte ha tankarna på annat håll. Och orken till att hitta på saker börjar också komma tillbaka. Helt enkelt så börjar JAG komma tillbaka.

Till hösten är planen att fortsätta plugga på samma vis som jag gör nu. Förhoppningsvis dyker ett jobb upp mitt framför mina fötter, haha. Nej men tanken är att jag ska söka så många jobb jag kan, och förhoppningsvis så ger det resultat. Litet eller stort spelar ingen roll, bara det blir något.

Ännu en tanke är att jag ska sätta igång och bli nyttig. Typ nu. Snart. Haha. Funderar på att utesluta kolhydrater och så mycket socker som möjligt från kosten. Så får vi se om det blir något resultat utav det. Det blev ju det sist jag uteslöt socker, men de kilona jag gick ner då har jag gått upp igen. Är otroligt sugen på att köpa mig en träningsmaskin, men tyvärr så finns det så mycket annat på prioriteringslistan över saker som behövs just nu. Som en ny diskmaskin, en torktumlare osv... Så det får väl helt enkelt duga med långpromenader i rask takt. Att springa ute är inte riktigt min grej, på springband går det bra dock. Det skulle väl isf vara om jag går upp 5 på morgonen och springer då det inte är något folk ute, men skulle det hända på riktigt? Nope. Nu går jag ju visserligen upp vid 5-6 på morgonen ändå eftersom Fabian vaknar då. Men att springa vid den tiden? HAHA. Nej, långpromenader och en hel del situps får lov att duga.

Nej, nu måste jag sätta fart med pluggandet igen. Får se hur mycket uppdatering det blir framöver, men jag kan iaf nämna att det sker betydligt fler uppdateringar på Facebook än här, så kika in där om ni vill :) Ha det så bra!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback