Vi lever!

Datum: 2010-04-09 Tidpunkt: 12:05:37 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)

Vad jag är duktig på att uppdatera bloggen, eller hur? Kan inte skylla på att vi inte haft något internet i nya lägenheten heller för det har vi ;-) Men men, jag skyller på inspirations- och tidsbrist. Vilket ju faktiskt stämmer ;-)

Nu har vi bott i nya lägenheten i 1½ vecka och det börjar äntligen närma sig klart. Tapetsering och målning blev klart på skärtorsdagen och sen har det varit en snickare här denna veckan och fixat köket. Idag blir det nästan klart, det är bara golvet kvar plus kryddhyllan som de hade missat att beställa. Sen ska det bytas ut kranar osv i badrummet, sättas upp en duschstång och lite annat smått och gott. Sen ska det vara klart, från deras sida iaf. Sen är det ju dags för oss att äntligen börja göra i ordning lägenheten ordentligt :-) Fint blir det iaf! Ska försöka ta några bilder och visa er när det är klart.

Och så måste jag ju passa på att skryta lite om Fabian också, men det gör jag i ett nytt inlägg så jag kan lägga det i Utveckling kategorin :-)Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback