10 april

Datum: 2010-04-10 Tidpunkt: 12:48:09 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (1)

Idag har jag varit duktig och skrubbat golven i hall och kök. Har nämligen skippat golvet i köket eftersom jag trodde att det ändå skulle bytas denna veckan, men så vart det inte och så som det såg ut kunde det bara inte se ut, haha. Fabian är expert på att skita ner ordentligt under sin stol nämligen. Och i hallen var där fläckar kvar från de som bodde här innan, de hade droppat något där smuts samlats. Men nu så är golven rena :-) Ska ta resten senare men de två rummen var viktigast.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning så att jag och Fabian kan gå och köpa sylt och bröd när han har vaknat, medans Alex steker plättar till lunch :-) Så skönt att bo så nära Willy's! Bara under en viadukt och sen är man där :-) Så dit kan vi tom gå utan vagn.

På tal om vagnen ska vi sälja våran. Någon som är intresserad av att köpa en Brio Sing med ligg + sittdel för en sisådär 3500 kr? :-) Kostade 5500 kr ny har jag för mig att det var och runt 7000 kr inklusive alla tillbehör. Ska köpa en Brio Spin (på bilden nedan) istället iaf, som är liten och smidig och bättre nu när Fabian börjar bli större.Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


Noretstar

Jag funderar också på att köpa en smidigare vagn, fast jag har bestämt mig för brio race. Ska tigga pengar av mamma och pappa :)


Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback