Todays today

Datum: 2009-02-12 Tidpunkt: 16:10:26 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Dagen började med hej-kom-och-hjälp-mig-dö-bara-jag-får-stanna-i-sängen, Fabian höll mig nämligen vaken i 2 timmar i natt. Men jag tog mig upp, och vi gick ner till Babyöppet i 20 (!) minusgrader. Såhär såg det ut då:


Sen var vi på Babyöppet i 2 timmar ungefär, det var trevligt idag med : ) Dock lite mindre folk men gissar att det beror på kylan ; ) Efter det sprang vi runt på stan och letade efter Alla hjärtans dag presenter och kort. När det var klart tog vi bussen hem, sen satte jag mig och började fixa med presentinslagning och kortskrivning. När jag hade kommit halvvägs tyckte dock inte en trött Fabian det var kul längre, och så gick han från att vara superglad till superledsen. Så det fick vyssjas och gungas lite. Sen sov han tillslut, och jag gjorde klart det sista.

Presentinpackning pågår. Det blev presenter till mina styvsystrar och två av mina små kusiner.

Nu ska paketen bara skickas också... Och ännu lite mer pengar ska slösas på alla frimärken som behövs. Suck! ^^ Nu ska jag värma lite Couscous, kyckling och tomatsalsa till plutten, han verkar lite hungrig.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback