Tänder

Datum: 2009-02-10 Tidpunkt: 20:19:33 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (1)
Hello,

Nu sover pluttas och jag ligger och latar mig på soffan : ) Skönt som bara den! Hade tänkt se på Gossip Girl men nästa avsnitt kommer tydligen inte förrän den 2:a eller 9:e mars... Men men, ser på Top Model istället och det går väl bra det med : )

Ligger och tänker på att jag verkligen borde boka en tid till tandläkaren snart, jag vet om att jag har ett ganska stort hål och säkert fler än det. Har inte varit hos tandläkaren på läänge, pga min extrema tandläkarskräck. Men jag har kommit över väldigt många fobier på sistonde, t.ex nålfobin, så då tycker jag att jag borde kunna komma över tandläkarskräcken också... Fast det där med att ta en spruta, i tandköttet... okej, just DEN biten av nålfobin kanske jag inte kommit över. Men blodprov i armen och sprutor tänker jag knappt ens på som något jobbigt längre, det görs så snabbt och de flesta är duktiga på det där. Sprutan hos tandläkaren har jag dock ingen erfarenhet av, jag har aldrig lagat ett hål i hela mitt liv. Jag har dock blivit borrad i en tand, men det var pga en liten missbildning på tanden som kunde leda till hål. Men då behövde jag ingen bedövning... Men gissar på att det är LITE skillnad att borra i en tand utan hål och med hål, utan bedövning. Nåväl, jag SKA göra det. Jag vet hur otroligt lättad jag kommer vara efteråt, det där hålet jag vet att jag har är något jag går och tänker på dagligen.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


Johanna

Hah jag lovar dig, att få en spruta i tandköttet är inte så farligt det heller. Med tanke på att när du lagar hål, får du bedövningen utanpå käken, jag får mina inne i käken när tänderna dras. Jag har dragit ut 3 tänder änsålänge, det är tre bedövningar per gång, dvs att jag har fått 9 zylocainsprutor denna sidan jul :P Och jag har inte dött än ;)


Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback