Snart sova

Datum: 2009-02-24 Tidpunkt: 22:15:49 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Tror faktiskt att det blir sängen för min del alldeles strax, är jätte trött. Har iaf dammsugit och städat undan lite och så ikväll, så har bara suttit och gjort inget speciellt framför datorn sen Fabian somnade. Vilket han faktiskt gjorde på första försöket! Helt otroligt... Han fick äta hos mig i soffan, sen gick jag in och la honom, sa godnatt och gick ut. Och sen, ingenting! Inte ett ljud, inte ett gnäll. Helt underbart skönt att slippa det för en gångs skull, oftast får man springa in och ge nappen några gånger. Likadant var det vid 12 när jag la honom, och när vi var ute på långpromenaden så bara somnade han rakt upp och ner, utan napp och allt. Helt otroligt, speciellt när man jämför med igår då han som nämt var helt hopplös alla 3 gånger han skulle sova. Försökte trötta ut honom lite mer idag, och det funkade visst : )

Hade egentligen tänkt pilla lite med designen ikväll, inga stora ändringar alltså utan bara lite smågrejer. Och det gjorde jag också, men jag är nog för trött för det där för inget blev som jag tänkt så det fick återgå till det vanliga igen. Får se om det blir något imorgon. Har så många idéer men antingen så hinner jag inte eller så är jag för trött. Men nån gång ska det förhoppningsvis ske. Det är ju inget fel i hur bloggen ser ut nu, det är bara jag som tycker det är kul att hålla på med html-koder!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback