Puréer överallt

Datum: 2009-02-01 Tidpunkt: 16:05:53 Skrivet i:
- Fabians mat | Kommentarer (0)
Har stått och lagat barnmat i flera timmar idag. Det blev aprikospuré, päronpuré, aprikos- och päronpuré och pasta med köttfärssåspuré. I massor! Ja och så gjorde jag sås också, av profylacen. Gjorde en vit grundsås och hade i lite av skyn från när jag kokade köttet och grönsakerna, plus lite basilika och litelite peppar. Man får ju lov att krydda lite numera, med örtkryddor, vitlök och peppar och nånting till tror jag.

Nåväl. Han har fått pasta med köttfärssås till middag nu och päronpurén till efterrätt. Och det gick ju ner så helt äckligt kan det ju inte ha varit iaf : )

Ska inom en snar framtid göra mer morotspuré, kycklingpuré (där det ska vara palsternacka i), korvstroganoff med potatispuré och ja, det var väl det hela. Orkade dock inte fortsätta nu, plus att vi varken har kyckling eller falukorv tinat. Så det får bli någon annan dag, innan morötterna och palsternackorna blir dåliga...


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback