Nakenfis

Datum: 2009-02-22 Tidpunkt: 08:03:58 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Fabian ligger just nu nakenfis på filtar och kiss-skydd på golvet. Hans heligaste ställe hade fått ett sår, fråga mig inte hur det kom dit bara? Nåväl, nu får han luftas iaf. Hoppas det hjälper och blir bättre snart. Men nu ska han nog få en torr blöja på sig, han ligger ju inte still den lilla skiten så nu är han utanför skyddet, haha.

Kommer snart.
Sådär. Jag är vrålhungrig, verkligen. Sedan jag slutade med godis och annat sött så har jag varit hungrig mest hela tiden. Blir hungrig vid lunch-tid, och det har jag aldrig blivit innan. Brukade kunna gå en hel dag utan mat fram tills middagen. Nu är jag hungrig redan vid frukost, sen blir jag hungrig igen vid lunch och ännu en gång vid middagen. Framåt kvällen börjar jag också känna mig hungrig, me don't get it? Nåväl, de säger ju att man ska äta ofta och mindre när man vill gå ner i vikt, så på så vis är det ju en bra grej. Men ändå. Det jag måste jobba på nu är att ta lite mindre middagsportioner trots att man gärna vill ha lite till bara för att det är gott. Och så motionen, men ärligt talat - helt utan att försöka skylla på något - så är det faktiskt snön som förstör en del. Det är väldigt drygt att klä på sig och Fabian alla himla ytterkläder, för att sen komma ut på en promenad, sen blir Fabian gnällig för att det blir varmt i åkpåsen och utan blir det för kallt. Och bara snön i sig, väldigt drygt att dra vagnen i den när de inte plogat, vilket de är väldigt dåliga på här. I Dalarna! Av alla ställen, HÄR är de dåliga på att ploga, supersmart! (de säger så i en överdrivet entusiastisk ton i nått program på Playhouse Disney).

Idag ska jag ställa mig och laga gröt själv åt Fabian. Grötpulvret är slut. Vi fick av Alexs syster igår då hennes barn har blivit för stora för det, både vällingpulver och grötpulver, men sen kom jag på att det ska ätas upp inom en månad efter att man öppnat förpackningen. Så det sket sig. Ska göra gröten på samma sätt som vi gör välling varje kväll, koka vatten + maizena (fast mer maizena till gröten då såklart) och sen i med Profylacpulver när det svalnat. Hoppas han tycker om det bara, han är ju lite bortskämd med banan- eller äpplegröt som är i princip det enda alternativet för mjölkallergiker. Men han älskar dem, så då får han dem. Det finns ETT annat alternativ, Sinlac tror jag gröten heter, men den har jag hört ska vara riktigt äcklig, så den har vi inte ens testat. Onödigt när vi hittat något han verkligen tycker om tycker jag... Gröten är av märket EnaGo (den han tycker om alltså) och är helt mjölkfri, så den kan jag rekommendera för er som har barn som är mjölkallergiker.

Han försöker minsann krypa den lilla skiten. Lyfter upp men sen händer det ingenting, haha. Åla bakåt och runt runt runt är något han kan iaf ; ) Nåja, man får väl njuta av tiden då han ännu inte kan ta sig fram så mycket, han ligger ju (nästan) där man lägger honom iaf. Men det går ju definitivt inte att lämna honom ensam i typ soffan längre, vilket jag måste erkänna är lite drygt. Men det kommer en tid när man kan göra det igen, men då är han stoor, mammas lilla plutt. Väx inte så snabbt ^^ Varför kan inte livet vara som The Sims ibland så man kunde stoppa tiden då och då... haha.

Alexs pappa kommer med sängen vid lunch idag iaf. Så innan dess ska vi plocka isär vår säng (snart deras), vilket inte är någon större uppgift, det är ju bara madrasser på varandra. Så det är mest att den ska bäddas ur och mittenmadrassen ska delas på. Sen är det klar't!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback