Fredagsmorgon

Datum: 2009-02-06 Tidpunkt: 07:54:16 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Godmorgon!

Hur är det med er idag? Här är det bra, vi är trötta båda två. Fabian vaknade lite innan 7 nån gång så jag tänkte att det var lika bra att gå upp. Nu sitter Fabian och mumsar i sig sin frukost och jag... ja jag bloggar. ^^ Ska hoppa in i duschen så fort han har ätit klart.

Det är så himla dumma tider på bussarna alltså. Vi har ju tid på BVC kl. 10.15, och tar vi bussen 9.50 kommer vi sent, och tar vi 9.20 så kommer vi alldeles för tidigt. Får be henne om vi inte kan ändra tiden lite grann, nästa gång vi får en sån tid. Men oftast när hon frågar "går den tiden bra?" så svarar jag per automatik att den gör det. Jag menar vi brukar inte vara upptagna om dagarna direkt... ^^

Nej nu är plutten en gnällplutt. Så nu ska jag få i honom det sista av frukosten och sen så ska jag duscha. Han får sitta i babysittern under tiden. Den används förresten typ aldrig längre, tror inte vi använt den på flera veckor nu. Men han sitter ju själv så det känns ju inte särskilt lönt att sätta honom i babysittern då. Men vid sånna här tillfällen är den bra : )

Vi hörs under dagen iaf!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback