Fredag med BVC-besök

Datum: 2009-02-06 Tidpunkt: 14:11:17 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Det gick jätte bra på BVC idag. Plutten är 68 cm lång och väger 7,5 kg ungefär. 17 cm och 4,2 kg har han växt på 6½ månad, det är inte illa det inte! Sen fick han sprutan, och vad duktig han var! Han pep lite precis när hon sprutade in vaccinet men blev glad så fort jag tog upp honom igen. Mammas duktiga pojke : ) Än så länge har han inte fått några biverkningar iaf, men det har ju bara gått några timmar.. Så vi får väl se vad som händer.

Vi hoppade av i stan iaf, och svängde inom Cubus. Plutten behövde nya mössor och vet ni vilket underbart erbjudande det fanns där? 3 mössor, till priset av 1! Så det blev 30 kr för 3 mössor, vilket kap! Och söta var dom också. Han har ju en massa mössor men alla har blivit för små eller börjar bli. Så det var ju helt perfekt : ) Sen handlade vi på ICA också, köpte hem färsk pasta, skinka, fetaost, cocktailtomater och baguette. Ska bli gott : ) Och så är det ju faktiskt ganska nyttigt ^^


Sötnosen var helt slut och slocknade på bussen hem. Nya mössan på : )


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback