Tisdag

Datum: 2008-05-20 Tidpunkt: 16:35:48 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Det är riktigt skönt att ha internet igen faktiskt. Jäkla Glocalnet som ska krångla så mycket. 2 månader tog det och det ska ta ca 5 veckor. Suck. Nåväl, nu är det tillbaka iaf och det är huvudsaken.

Idag händer det förövrigt inte mycket, har mest suttit vid datorn och det hade jag väl tänkt fortsätta med också, haha. Finns ju en hel del att ta igen. Kolla på blocket, läsa bloggar, vara inne på familjeliv, beställa mammakläder (äntligen - det behövs) och blogga nu såklart. ^^ Och äntligen kunna ta hem musik igen!

Har haft jobbiga sammandragningar idag, fick 2 eller 3 som gjorde ont och sen är det tillbaka till "bara" det väldigt obehagliga igen. Magen blir alldeles stenhård och känns som den blir 5 cm större åt alla håll, och trycker mot lungorna gör det. Nej usch, skoj är det inte. Men det är bara att härda ut.

Ska till barnmorskan om en vecka. Nu är det väl 3 veckor sedan jag var där typ, den 29:e april var det iaf. Då mätte magen till 27,5 cm (mäts från blygdbenet till livmoderns överkant) och hjärtljuden låg på 142 slag/min. Det var jätte bra iaf och jag hamnade mitt på den översta kurvan, en ganska stor bebis alltså. Får se hur mycket som hänt tills nästa gång.

I söndags satte vi upp spjälsängen också, och jag bäddade med mumin sängkläder. Blev jätte gulligt :) Och igår satte jag upp 3 små tavlor med nallar över spjälsängen, blev faktiskt väldigt fint. Inga överdrivna bebistavlor utan lite mer diskreta, och dom passar bra in i sovrummet. Tänkte att jag ska ta lite bilder sen och visa, men tror att kameran behöver laddas. Ska kolla det. Men ni får ha det så bra, kommer säkerligen skriva mer under dagen, och håll utkik efter bilderna. :) Tjo!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback