Sthlm igen och internet på tisdag!

Datum: 2008-05-16 Tidpunkt: 16:10:36 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Nu är jag i Sthlm igen. ^^ Och vi har fortfarande inte fått internet, men nu har dom iaf sagt att vi ska få det den 20 maj så får hoppas att dom håller det denna gången.

Åkte iaf hit med Alex igår, fast han bor hos sin kompis och jag är hos min moster. Och idag har vi varit på Ikea och handlat lite, blev en badbalja, täcke, kudde och tavlor till bebisen. Och sen filtar och tvättlappar på BabyLand. Sånt som behövdes helt enkelt, förutom tavlorna då, men dom fick jag faktiskt av Lotta. :)

Annars så händer det inte så mycket. Magen växer och just nu är det faktiskt lite jobbigt, känns som resten av alla organ får minimal plats. Men är i vecka 30 nu så det är ju inte så lång tid kvar. Kanske iofs den jobbigaste biten kvar nu, men ändå. ^^ Jag ska inte klaga dock, det finns dom som har himla mycket jobbigare graviditeter än mig så.

Får se till att uppdatera mig ordentligt när vi får bredbandet tillbaka på tisdag, har ingen koll alls på vad som hänt varken i bloggvärlden eller något annat här. Hoppas att ni inte tröttnat alltför mycket på mig nu när jag inte kunnat skriva på ett tag, men nu är jag snart tillbaka iaf. :) Men ni får ha det så bra sålänge så skriver jag på tisdag (förhoppningsvis...), så kika in då. :) Tjo!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback