Lite gnäll...

Datum: 2008-05-22 Tidpunkt: 22:05:55 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
... om det nya bloggverktyget.

Sen jag flyttade bloggen har texten under presbilden blivit lila? Varför? >.< Jag hittar ingenstans jag kan ändra det. Innan var det ju svart och ingen fetstil. Men det var liksom det automatiska, dock det jag ville ha. Nu vet jag inte varför det blivit som det blivit? Suck.

Dessutom har dom tagit bort funktionen Kodmoduler. Återigen - vaarför? Det som var så mycket lättare än att sitta och skriva in allting i Kodmallen. Okej, ni som inte använder blogg.se eller är insatta i html fattar nog ingenting just nu. Men jag måste få gnälla lite, så det så.

Jaja, jag får väl sätta mig och pilla lite med det där. Förhoppningsvis kommer jag underfull med hur man ska ändra färgen på texten i sidomenyn. Iofs gör det väl inte så jätte mycket att just den texten är lila, men hade tänkt göra en lista där som jag inte vill ska vara det. Ja, vi får se helt enkelt.

Uppdatering: Det löste sig ju ganska snabbt det där. Iaf färgen, hur man får bort fetstilen är fortfarande ett litet problem. ^^


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback