Måndag, badminton och solarium? :)

Datum: 2007-07-30 Tidpunkt: 13:59:53 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)

Så var det måndag igen... och om 4 måndagar börjar skolan. Det är väl både positivt och negativt. Vill verkligen att det här året ska gå så snabbt som möjligt nu så jag kan ta studenten och slippa vara fast här.

Det är lite kul att när sommarlovet börjar känns det som det kommer vara i all evighet, 2½ månad kan ju inte gå så jävla snabbt. Men det gör det. Nu är det mindre än en månad kvar och det har knappt varit en vecka sammanlagt med sommardagar. 3-4 dagar kanske.
Var tar sommaren vägen? Vad hände med supervädret som var i maj? Sommaren kommer säkert precis lagom till sommarlovet tar slut, och när alla läxor, prov och arbeten börjar komma. I juni läste jag på text-tv att sommarvärmen skulle komma tillbaka i mitten av juli... jaha ni, det märks ju. Regn och rusk hela tiden. Oj vilken sommarvärme... Jaja, man ska väl inte klaga. Eller jo, det ska man faktiskt. Jag vill ha sommar!! Jag vill åka till stranden och bli solbränd. Nu får det bli badminton på Victoriastadion och sola solarium istället, antingen ikväll eller imorgon. Imorgon ska jag iaf hem till Virve med Tuva och fika. Det blir mysigt. Alex lämnar jag hemma. :P Men det har han ingenting emot, han får ju spela wow utan att bli störd ett par timmar då... haha.

Nej om man skulle hoppa in i duschen och försöka få lite saker gjorda, som att plocka ur diskmaskinen och sätta i och städa undan lite. Sen försöka få upp Alex ur soffan och bort från sin bok så vi kanske kan gå och spela badminton sen. =) Tjo på erKommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback