Jävla skit mobil

Datum: 2007-07-02 Tidpunkt: 12:34:58 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)

Först så står det "Laddaren stöds inte" när jag försöker ladda den, sen tar jag ut batteriet för att se vad mobilen är för modell, hade glömt bort det.. Sen när jag försöker sätta på den igen, nej då går det inte. Det står bara "Local Mode" på båda skärmarna. Jävla helvetes skit piss. Och det finns ingen Telia butik här heller, har köpt den där. Funderar på att gå ner till typ OnOff och se om dom kan säga vad det är för fel iaf.. Nu har Alex iaf gått till jobbet, och kommer inte hem förrän vid 00. Så får typ skicka ett sms från Inpoc.se till honom och säga att han inte kan nå mig på mobilen. Blö blö blö. Jag är faktiskt i väldigt stort behov av min mobil :P Speciellt nu när jag ska va ensam hela dagen+kvällen.

Aja, får väl göra mig iordning och gå ner dit. Det kan ju inte skada precis. Ska bara vänta på att mamma ringer upp, det var Molly som svarade så får hoppas att meddelandet gått fram att hon ska ringa upp igen :P Och hem till Alex dessutom.. Jaja, annars får jag ringa igen senare. Ska dammsuga i köket sen också, klippte Alex innan så det är pälsgolv nu :P Haha nåja, orkar inte göra det just nu. Ska ändå dammsuga hela lägenheten sen så kan ta det i samma sväng. Tror inte att någon dör av att det är hår på golvet där inne..

Fan att min mobil ska krångla. >.<Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback