Alltid fel tillfälle, men orkar inte bli ledsen nu. Katthårsrensning imorgon.

Datum: 2007-07-25 Tidpunkt: 19:53:45 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Det var riktigt skönt ute ikväll. Har precis varit ute en lång runda med Dino. Träffade Ulla, mormors kompis. Hon var ute med sin Pyronéhund (stavning?) Misty. Och självklart började hon prata om mormor och att det måste få ta sin tid att sörja osv. Hon är jätte snäll och så men ibland vill jag bara inte lyssna på sånt, och det brukar alltid komma just dom gångerna ironiskt nog.

Men håller humöret uppe, för tänkte träna snart. Ta en tur på joggingmaskinen :) Det ska bli skönt, sen blir det att duscha, kanske se lite på tv och sen gå och lägga mig. Imorgon blir det städning för hela slanten, måste försöka få ut så mycket katthår som möjligt. Alex är ju allergisk. Annars vet jag inte vad jag ska göra, mamma och Martin hade hyrt lite filmer som inte ska lämnas förrän söndag så kanske ser nån av dom imorgon.

På tal om mamma och Martin, dom åker till Öland på fredag eftermiddag, och stannar där till måndag antagligen. Inte för att det är ovanligt att jag är ensam hemma, men nu är dom i alla fall längre bort än 6 km. ;P Haha.

Nej om man skulle se om det finns nån tom cd nånstans så jag kan bränna ut en skiva att träna till, ta Alvedon så att huvudvärken försvinner och sen börja träna? Det låter bra. Det var lite dumt att sätta sig i soffan nu bara, blev trött. Men nu ska jag träna.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback