Lite om Herr Plutt

Datum: 2010-09-30 Tidpunkt: 08:55:52 Skrivet i:
- Fabians utveckling | Kommentarer (0)
Fabian står just nu och ser på Barnkanalen. Skönt att det har börjat duga med annat än Nicke Nyfiken igen, det är lite drygt att se filmerna om och om igen ;) Men det är fortfarande favoriten, så ibland kommer han med fjärrkontrollen till dvd:n och säger "apa, apa".

Han pratar mer och mer nu, små meningar som "där va den", "inte ha", "sitta på", "den är min" osv börjar komma. Och många nya ord. Det går snabbt nu när det väl har satt igång :) Om några månader pratar han nog på som bara den skulle jag tro!

2-års trotsen har definitivt kommit också. Han har haft en period då han gallskriker varje gång vi ska äta middag. Vi frågar "är du hungrig och vill äta?" och han svarar "ja", sen när han sätter sig vid bordet och får maten så skriker han. Sen frågar vi om han t ex vill ha sås, han svarar ja och han får såsen. Sen skriker han för att han fick såsen. Så var det i flera veckor, VARJE dag. Nu har det blivit bättre men det var riktigt drygt där ett tag, haha.

I övrigt är han faktiskt väldigt snäll och lugn allt som oftast, men om något inte riktigt går som han vill så har han definitivt humör. Och är han trött så blir han en riktig pipsill.

Han leker gärna i sitt rum men BARA om någon är där med honom, det spelar ingen roll om man leker med honom eller inte, bara man är där. Riktigt sällskapssjuk alltså :) Vid tv:n kan han dock sitta själv.

Han har ju börjat sova i sin växasäng nu också som jag har målat om, ska visa bild på den och lite annat senare :)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback