En dag i skogen!

Datum: 2010-09-20 Tidpunkt: 14:49:10 Skrivet i:
- Fabian | Kommentarer (0)
Igår hade vi en riktigt mysig dag tillsammans med Irina, Tobbe och Alexander. Vi möttes upp och åkte och röstade tillsammans på förmiddagen, och när vi röstat klart så begav vi oss ut mot skogen för att plocka svamp. På det första stället vi stannade på hittade vi inte en enda, så vi åkte vidare efter att pojkarna lekt lite grann där. På nästa ställe hittade vi en liten plats med massor av trattkantareller av en ren slump! Vi gick nämligen och letade en hel del efteråt och hittade inga fler. Pojkarna hade roligt också, skakade träd, plockade löv (vi andra plockade ju en massa saker från marken och la i hinken, haha) och klättrade runt. Blev faktiskt förvånad över hur duktig Fabian var, gick runt själv för mesta delen och inget gnäll. Han stormtrivdes verkligen! Så det kommer vi definitivt att göra om.

Efter skogspromenaden åkte vi och handlade lite till middag och efterrätt. Det blev grillat, kantarellsås och potatis till middag. Hur gott som helst! Sen blev det en favorit i repris till efterrätt, smulade digestivekex, grädde med kesella jordgubb/lime och bär på det.

Senare på kvällen begav vi oss hemåt och jag följde valvakan till kl. 01.30, inte så pigg idag :) Och valresultatet hade ju kunnat bli bättre, men det får bli ett annat inlägg!


Första stoppet där det inte fanns några kantareller. Tyvärr tänkte jag inte på att ta några bilder på nästa stopp.


Här var vi klara och åkte en bit till detta ställe för en fikapaus :)


Alexander :)


Springer runt lite. På det här stället fanns det också en liten sjö/damm med en massa fisk. Fabian tyckte det var jätte roligt att stå och titta på fiskarna som plaskade runt :)


Helt slut efter en dag i skogen!


Hemma igen, på väg hem till Irina, Tobbe och Alexander (som vi också bor grannar med för övrigt).


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback