Krångel

Datum: 2010-09-09 Tidpunkt: 23:11:09 Skrivet i:
- Skolan | Kommentarer (0)
Idag har jag pluggat för fullt för ovanlighetens skull och lyckats bli klar med uppdrag 2. Däremot så funkade det inte att lämna in det, så att det blir sent kan de inte skylla på mig. Förhoppningsvis så hjälper läraren mig att få det att funka imorgon. Det är nämligen så att när man behöver fråga läraren något så gör man det genom uppdraget, man skickar alltså in uppdraget tomt med bara sin fråga istället. Bara det att när man gjort det så går det tydligen inte att fylla i svaren på frågorna längre. Supersmart, eller hur?

Nåja, hursomhelst så tittade jag igenom det tredje och sista uppdraget och det var bara tre frågor som inte verkade jätte svåra. Den ena uppgiften är att man ska skriva ett CV och två olika personliga brev, ett till ett administations-jobb och ett till samma sorts jobb fast för ett bemanningsföretag. Vad skillnaden är har jag inte lärt mig än ;) De andra två frågorna verkade vara rena informations-frågor så det ska nog gå lättare än förra uppdraget iaf.

Nu blir det sängen för min del, brukar ligga där redan vid denna tiden men lilleman vaknade och var ledsen. Han somnade om relativt fort dock och förhoppningsvis så sover han hela natten i natt.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback