Söndag

Datum: 2010-10-03 Tidpunkt: 14:39:00 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)

Den senaste tiden har jag varit trött och haft huvudvärk i princip konstant. Börjar bli väldigt tröttsamt, idag känns det som att huvudet ska sprängas när jag lutar det lite framåt eller rör mig för snabbt. Suck! Blogglusten har inte riktigt funnits, men jag måste ju lägga in alla nya fina bilder från igår då jag och lilleman var ute och lekte. Och bilderna på "nya" växasängen som jag målat om. Och lite annat :) Håll utkik!

Idag ska vi grilla med Irina, Tobbe och Alexander. Som vi gör nästan varje helg, haha :) Vem har sagt att grillsäsongen måste ta slut bara för att sommaren gör det? ;) Fast när snön kommer får vi nog börja laga "vanlig" mat om helgerna istället. Mysigt är det iaf med en sådan helgtradition :)

Nej, nu ska det plockas och dammsugas. Betty fäller nämligen inför vinterpälsen = hundhår ÖVERALLT och i STORA mängder. Blä! Haha. Och att sen dessutom ha en 2-åring hemma är ibland som att ha en egen personlig liten tornado.Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback