3 veckor kvar

Datum: 2010-05-19 Tidpunkt: 23:24:37 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Nu är det bara 3 veckor kvar på min utbildning - så snart kommer nog bloggen igång igen! Just nu finns verkligen inte tiden.

Allt är bra med oss iaf. Vi har varit en vända till Sthlm i helgen som gick, Fabian och jag. Det var jätte mysigt! Synd bara att tiden går i 190 när man bara åker över några dagar. Men vi hann mysa en hel del, min mamma och moster med familj och vi :-)

På lördag blir det klassfest. Ska bli otroligt roligt! Något som dock är mindre roligt är att Petra flyttar till Jönköping helgen efter... vad vi kommer sakna dig! ♥

Skolan slutar iaf den 9:e juni och sen börjar jag den 14:e igen. Vad är paus för något? Haha! Men en vanlig heltidskurs på distans kommer nog kännas som semester i jämförelse! Så fort skolan är slut ska jag sluta med allt socker och börja röra på mig mer också.

Jag både längtar och inte tills utbildningen är slut. Det har varit en otrolig upplevelse måste jag säga. Och alla dessa underbara människor! Vad hade vi gjort utan varandra? Det har varit både hemskt tufft och underbart roligt. Men som Susanne sa häromdagen - jag vill ha mitt liv tillbaka! All fritid går i princip till skolarbete, en lugn stund kan man bara glömma. Så det ska bli skönt att få sitt liv tillbaka, en erfarenhet och massor med underbara vänner rikare. Men det kommer också bli otroligt tomt att inte träffas varje vecka, bara tanken på det ger en lite ångest om man ska vara helt ärlig.

Nej mina vänner, nu ska jag gå och lägga mig. Ensam. Alex har nämligen fått ett nattjobb. Och så ska man upp vid 6-tiden som vanligt, lilleman tycker att det är en alldeles lagom tid att gå upp :-)


Från helgen i Sthlm. Underbart sommarväder!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback