1½ vecka kvar tills vi flyttar.

Datum: 2010-03-19 Tidpunkt: 17:02:07 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Hejsan!

Som vanligt är det fullt upp här. Dock så har jag inte så mycket skola förrän på måndag, ska bara skriva om vikingagravar i helgen (vi läser Turism just nu och vårt grupparbete ska vara om Vikingagravfälten på Sollerön). Och sen blir det ett snabb-besök på Turistbyrån på måndag morgon och sen skolan resten av dagen för att försöka bli klara med grupparbetet på en gång. På tisdag och onsdag är det faktiskt inga redovisningar eller prov, däremot en massa föreläsningar och genomgångar. Värre blir det veckan efter det, vilket också är den vecka då vi ska flytta.

Jag tror att vi kommer flytta på måndag- eller tisdagen. Och den veckan har jag alltså på måndagen ett studiebesök, på tisdagen praktik och på onsdagen ett stort prov på en hel bok igen, en redovisning (grupparbetet) och en inlämning (praktikuppgift).

Det hade inte varit några som helst problem om det inte vore för flytten. Men all skola och flytten tillsammans känns som alldeles för mycket. Hela veckan då vi flyttar kommer de renovera vår nya lägenhet också, så att försöka komma i ordning direkt är det ju inte på tal om. Och så är det påsk också, hur vi ska lyckas fira den är också ett mysterium.

På något sätt måste jag lösa alltihop. Skolan och allt plugg, praktiken, studiebesök, packning, själva flytten, flyttstädningen, packa upp, fira påsk på något vis... Nu vill jag bara ha det här överstökat så att man kan njuta av att flytta till större och finare lägenhet! Den här biten är INTE rolig. Allt hade varit otroligt mycket lättare om vi hade flyttat nu i veckan istället, när jag inte har så mycket i skolan... Men självklart måste allting krocka ;-) Så är det ju alltid.

Något som däremot är roligt är att jag har bestämt mig för att tatuera Fabian på handleden :-) Förhoppningsvis blir det av innan sommaren, eller så får det väl bli efter (eftersom man inte får bada på två veckor och inte sola på fyra). Funderar fortfarande på hur jag vill ha den, enkel text eller med några krusiduller runt? Lutar åt enkelt, kanske något litet hjärta? Ja vi får se. Hittade denna på google som jag tyckte var fin:

Enkel men ändå inte för enkel. Men det är ju lite svårt att få till ett F istället för ett E sådär. Men de kanske kan hitta på något fint hos tatueraren :-)

Nej, nu lär man väl sätta igång med maten innan det blir för sent!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback