Torsdagskväll.

Datum: 2010-03-04 Tidpunkt: 20:55:59 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)

De senaste dagarna har snömängden halverats och asfalten syns tom lite här och var, nu längtar jag efter våren! Fast jag måste erkänna att snön inte har varit så jobbig detta året även om det har varit extremt mycket. Kanske för att vi inte ens har använt barnvagnen på snart 3 månader och det är ju den som är jobbig att släpa fram när det är snö.

Något som dock är mindre roligt än att snön försvinner är att jag har dragit på mig världens förkyldning, så jag har nyst och snörvlat hela dagen - tills jag gjorde ett besök på Kronans Droghandel (haha, känns helmysko att Apoteket bytt namn!) och köpte Otrivin Comp. Den är min räddare i nöden! Funkar hur bra som helst jätte snabbt. Tur man är över 18 år och får köpa den ;-) Japp, det är nämligen 18-års gräns på den av någon anledning.

Nu sitter jag iaf här och dricker Daimcapuchino (stavas det så?) och funderar på vad man ska göra av kvällen. Kanske se på lite Sex and the City? Eller L word. Fast jag är lite filmsugen. Tja, vi får se helt enkelt :-)Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback