Tisdagskväll.

Datum: 2010-03-09 Tidpunkt: 22:27:19 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Dagarna mamma har varit här har varit hur mysiga som helst, vilket också innebär att det är hur jobbigt som helst när hon åker. Hoppas det inte dröjer alltför länge tills nästa gång vi ses, men med skolan och flytten så kommer det nog göra det tyvärr...

Som ni märker så kommer bloggen i 100:e hand just nu - för jag har en sisådär 99 saker att göra varje dag. 90% av min energi går till skolan och som tur är så lönar det ju sig, för jag fick MVG även på Kommunikationsprovet vi hade förra veckan. Nästa vecka har vi ett nytt prov som är på en hel bok, plus vår praktikuppgift som redovisas då också. Den ska tydligen vara ganska stor (får reda på vad det är vi ska göra för något imorgon) så jag kommer ju definitivt inte ha brist på saker att göra. Men denna kursen känns betydligt lugnare än förra! Trots att provet är på 200 sidor... haha.

Ikväll har det tittats på det som verkar vara det obligatoriska för alla, haha. Ja precis, Dating in the dark. Riktigt kul att se på faktiskt. Fast jag hade önskat fler misstag i mörkret, haha (skadeglada Lina). Efter det så gjorde jag iaf klart en uppgift jag glömde göra när jag satt kvar i skolan efter vi slutat och pluggade. Såklart var det just den vi ska ha gemensam genomgång på imorgon jag hade glömt, de andra gör man bara för sin egen skull. Men nu är den iaf gjord.

Ska väl snart gå och lägga mig tror jag. Imorgon är det ju dags för ännu en skoldag, dock inga redovisningar eller prov! Hallelujah! Däremot förmodligen en hel del genomgångar och det kan då vara nästan lika illa efter några timmar, haha.

Efter skolan blir det iaf att lämna tillbaka ett par jeans som jag köpte åt Fabian förra veckan. De var i storlek 86 och alldeles för stora, så nån dag efter köpte jag dem i 80 också för att jämföra. Och jo, 86:orna får åka tillbaka och 80:orna får stanna. Sen ska jag gå och kolla på en Samsung Jet på OnOff också, och fråga om man kan få kolla på den när den är påslagen. Har fått ett jätte billigt erbjudande om en sån från CSN tillsammans med Tele2 nämligen, så jag funderar starkt på att slå till. Funderat har jag dock gjort ett bra tag nu och det är det där med touchscreen som gör att jag tvekar. Är det bra liksom? Jag har ingen aning, har ju aldrig testat! Så därför vill jag gärna prova den först.

Nej, slutbabblat för denna gången. Ska försöka blogga lite oftare i framtiden, men lovar inget, haha. Ska ju flytta om 3 veckor också, och idag har vi varit och köpt flyttlådor för att kunna börja packa. Ihh! Nej, slutbabblat var det. Godnatt så hörs vi!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback