Kurs nummer 2 - Kommunikation - avklarad!

Datum: 2010-03-03 Tidpunkt: 20:00:52 Skrivet i:
- Skolan | Kommentarer (0)

Usch, jag hinner verkligen inte med bloggen längre :-( Skolan tar så mycket tid och energi så det är inte klokt! Det är redovisningar och prov i massor hela tiden. Kämpade som en galning igår kväll och hoppades att provet iaf skulle gå någorlunda bra idag - och det gick faktiskt oväntat bra! Kunde svaren på alla frågor, men jag tror jag har skrivit fel på en. Det återstår väl att se på tisdag nästa vecka hur det har gått. Iaf så hade vi ju redovisning idag också vilket gick helt ok, hatar fortfarande att stå och prata inför folk men det går bättre och bättre för varje gång! En av redovisningarna (praktikuppgiften) hanns inte med idag så den ska vi redovisa på tisdag, tillsammans med ett nytt grupparbete som vi börjat med idag. Ska kämpa järnet imorgon så det blir klart - för nu vill vi verkligen ha en ledig helg! Mamma kommer ju på fredag och stannar till tisdag också så de dagarna vill jag verkligen inte behöva åka till skolan. Men förhoppningsvis så blir vi klara imorgon och det tror jag att vi blir.

Nej, på tal om mamma så ska jag ringa henne nu, och köpa boken Bransch- och produktkunskap på blocket, och sen se på Grey's Anatomy :-)Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback