Hemma hos oss

Datum: 2010-06-03 Tidpunkt: 10:45:04 Skrivet i:
- Inredning och pyssel | Kommentarer (0)
Hallå på er!

Här är det underbart fint sommarväder, det luktar sommar och det är JUNI! Och jag är sjuk. Så istället för att vara ute i det fina vädret (eller rättare sagt istället för att sitta i skolan och göra grupparbete...) så har jag tagit lite bilder åt er som velat se hur nya lägenheten ser ut :) Så idag får ni se Fabians rum och vardagsrummet. Fabians rum har ni ju sett tidigare men numera står hans säng där så det är lite annorlunda :) För ja, han har börjat sova i sitt eget rum! Mammas duktiga stora kille.


Fabians rum

Här står sängen tillfälligt till i sommar då det är tänkt att vi ska byta till en junior eller växasäng. Har inte bestämt oss för vilken säng vi ska ha än, KRITTER-sängen från IKEA, min gamla växasäng (måste kolla hur bra skick den är i) eller min kusins gamla bilsäng som jag skrivit om tidigare. Svåra beslut det här ;)

Leksaker har han då inte brist på...

Byrån bredvid fönstret, syns inte på någon av bilderna ovan. Finfina tavlan där det står hans namn och födelseuppgifter som ska få en finare ram snart :) Visar er närmare då.

Vardagsrummet


Mattan ska bytas ut så snart vi har råd. Vill ha en mysig ryamatta :)Ett försök att fånga fondväggstapeten på bättre bild. Och så Fabians fotografbilder :)

Min älskade balkong. Lite utav en fristad :) Har just kommit underfull med att jag älskar balkonger. Just nu har dock våra kära grannar sopat ner all sin skit där så ni får se den en annan dag (nej, jag är inte ALLS förbannad...).

Sådär då :) Slutresultatet av köket, hallen, sovrummet och balkongen får ni se annan dag :)

Nu måste jag plugga, . Prov på en hel bok på onsdag. Jippitjohej...


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback