Imorgon blir det ÖF och sko-shopping!

Datum: 2010-06-13 Tidpunkt: 13:21:40 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Var en sväng till Jysk idag för att kolla på ett skrivbord som de hade erbjudande på. Tyvärr så var det inte alls lika fint i verkligheten som på bilden, så det blev inget köp. Jag som hade hoppats på att få i ordning datordelen av vardagsrummet nu - men icke sa nicke. Blir väl förhoppningsvis en sväng till IKEA inom en snar framtid istället.

Har iaf varit ute och övningskört lite idag. Har lånat Alexs mammas bil för tillfället så att jag kan övningsköra manuellt. Det går bättre och bättre iaf :)

Imorgon är det tänkt att jag ska starta de nya kurserna, men dagis är stängt imorgon så det blir en mysdag för mig och Fabian istället :) Ska till Öppna Förskolan på förmiddagen och efter det så ska vi åka ner till stan och sko-shoppa åt oss båda två. Dags för sandaler :) Vill hitta mig ett par fina gladiatorsandaler och till Fabian vet jag nog redan vilka jag ska köpa. Sen får jag starta kurserna på kvällen istället, det spelar ju faktiskt ingen större roll. I vilket fall som helst så är det värt att sitta en stund på kvällen och få spendera dagen med lilleman istället :)

Här har vi nyss ätit lunch och Alex och Tobbe är iväg och fiskar. Igår grillade vi entrecot och hade potatisgratäng till, underbart gott :) Och idag ska Tobbe göra pasta carbonara åt oss :)

Nu däremot ska jag och Fabian myspysa lite till. Åh vad underbart det är att inte behöva vara stressad över skolan hela tiden och kunna NJUTA ♥


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback