Lite nytta.

Datum: 2010-01-14 Tidpunkt: 21:21:50 Skrivet i:
- Fabian | Kommentarer (0)
Ikväll har jag sett till att göra lite nytta. Har märkt nästan alla Fabians kläder inkl. strumpor, dock med märkpenna istället för stryka på märkena. Vårt strykjärn läcker nämligen extremt mycket = alldeles för farligt för att använda. Så det fick som sagt bli märkpenna istället tills vi köpt ett nytt strykjärn. Men det funkade jätte bra det med :-)

Sen har jag packat ihop en påse med extrakläder till dagis också, samt satt en namnlapp på en napp som ska få bo på dagis. Snuttefilt tror jag vi tar med varje dag istället. Iofs blir det ju ramaskrik om den skulle råka glömmas någon dag, så det kanske är bäst att ha en där ändå? Jaja, det får tiden utvisa tror jag! Kan höra med personalen om vad de tycker också.

Och sen har jag ÄNTLIGEN fått tummarna loss och skrivit in alla blöjpaketskoder på Liberoklubbens hemsida och sen klippt ut märkena på de gamla påsarna. Så tillsammans kommer det bli 2800 poäng ungefär som man kan shoppa loss för i poängshoppen ;-) Men poängen för märkena tar tydligen 4 veckor innan de kommer in på kontot och sen är det 3 veckors leveranstid på presenterna man skickar efter, så det kommer ju dröja ett tag. Kan ju alltid hoppas att det hinner komma in lite nya roliga saker innan det är dags för oss att beställa :-)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback